Αστρολογία σε iOS & Android

Πραγματική Αστρολογία σε iOS & Android: αστρολογική εφαρμογή για τον επαγγελματία Αστρολόγο και για αυτόν που θέλει να μάθει να διαβάζει Αστρολογικούς Χάρτες με απλά κείμενα στα Ελληνικά.

Download Uranus Astrology App on the iPhone
Download Uranus Astrology App on Android
Uranus Astrology App on iOS and Android

Επιλέξτε την Uranus για ακριβείς Αστρολογικές προβλέψεις

Η “URANUS – astrology app”  είναι μια πλήρης Αστρολογική εφαρμογή η οποία παρέχει λεπτομερή ανάλυση για κάθε αστρολογικό στοιχείο.

Οι Αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις της URANUS βασίζονται στον προσωπικό γενέθλιο χάρτη του κάθε χρήστη ο οποίος είναι ο θεμέλιος λίθος που κάνει την URANUS να ξεχωρίζει από την πλυθώρα των υπολοίπων αστρολογικών εφαρμογών για κινητά, οι οποίες δίνουν πολύ περιορισμένες πληροφορίες, ή απλά προβλέψεις που βασίζονται μόνο στα ζώδια.

Horoscope by date of birth

Αστρολογικά δεδομένα από τη NASA

Η ‘URANUS’ επεξεργάζεται δεδομένα της NASA σχετικά με τις θέσεις και τις κινήσεις των πλανητών ώστε να δημιουργεί σε πραγματικό χρόνο ολοκληρωμένες πληροφορίες και προβλέψεις, για επαγγελατίες αστρολόγους ή άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Αστρολογία προς όφελός τους, παρέχοντας λεπτομερείς αναλύσεις για κάθε αστρολογικό φαινόμενο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις που παρέχει η URANUS βασίζονται στον γενέθλιο χάρτη του χρήστη. Ο γενέθλιος χάρτης είναι η μοναδική αστρολογική ταυτότητα του κάθε ανθρώπου η οποία δημιουργείται κατά την γέννησή του και αποτελείται από το μέρος, την ώρα και την ημερομηνία της γέννησης. Έτσι δημιουργούνται προσωποποιημένα δεδομένα και αναλύσεις, πολύ περισσότερα από αυτά που παρέχουν τα απλά ζώδια.

Παράδειγμα: Εσύ, που γεννήθηκες στις 10 Ιουλίου στην Αθήνα, στις 8:25 το πρωί και είσαι πολλά περισσότερα από απλός Καρκίνος στο ζώδιο, έχεις ένα ραντεβού ή μια επαγγελματική συνάντηση σε 3 ώρες. Μπορείς να δεις βάσει των πλανητικών διελεύσεων του ημερήσιου χάρτη σου, τι θα συμβαίνει εκείνη την ώρα ώστε να είσαι προετοιμασμένος ανάλογα.

Αν πιστεύεις πως τα άστρα απλά κρέμονται πάνω από το κεφάλι σου, ποτέ δεν θα καταφέρεις να κατακτήσεις την πραγματική γνώση” – Nietzsche

Horoscope by date of birth

Μοναδικές Αστρολογικές λειτουργίες

• Γενέθλιος Χάρτης, Προοδευμένος Χάρτης, Χάρτης Ηλιακής Επιστροφής με αναλυτικά κείμενα και βαθμολογίες για τον απλό χρήστη ή τον μαθητευόμενο αστρολόγο καθώς και καθαροί αστρολογικοί χάρτες για τον επαγγελματία αστρολόγο ή τον προχωρημένο γνώστη αστρολογίας.
• Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις και τάσεις των πλανητών (με την δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε μέρας και ώρας, στο παρελθόν ή στο μέλλον)  υπολογισμένες από τις διελεύσεις του γενέθλιου αλλά και από τις διελεύσεις του προοδευμένου χάρτη. Περιλαμβάνονται οι κύριες καθώς και οι δευτερεύουσες όψεις!
• Χάρτες Συναστριών (πως ταιριάζουν 2 άνθρωποι μεταξύ τους) με αναλυτικά κείμενα και βαθμολογίες για τους απλούς χρήστες και καθαρούς χάρτες για τους προχωρημένους.
• Πολλαπλά προφίλ χρηστών μέσα από ένα κεντρικό λογαριασμό χρήστη. Δημιουργείστε προφίλ γα φίλους και πελάτες σας.
• Ανάδρομοι Πλανήτες.
• Αναλυτικός Οδηγός χρήσης.
• Βοηθητικά κείμενα που βοηθούν στην κατανόηση της Αστρολογικής τέχνης.

Μόνο ένας γνώστης της αστρολογίας μπορεί να είναι θεραπευτής.” – Ιπποκράτης

Horoscope by date of birth

Πραγματική Αστρολογία για όλους

Η Αστρολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα πραγματικό αλλά και συνάμα διασκεδαστικό εργαλείο μέσω του οποίου μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τους εαυτούς μας και τις σχέσεις με τους γύρω μας. Η URANUS χρησιμοποιεί μια εμπεριστατωμένη και κοινώς αποδεκτή – από την Παγκόσμια Αστρολογική κοινότητα –  μεθοδολογία και ορολογία για να εξυπηρετήσει ακριβώς τον στόχο για τον οποίο προορίζεται η Αστρολογία. Να κάνει τις ζωές μας καλύτερες, να μας προστατεύσει από κακοτοπιές, να μας τονίσει τις θετικές περιόδους, να μας κάνει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση.

Είναι γνωστό πως σημαντικοί άνθρωποι όπως κυβερνήτες χωρών και επιστήμονες, έχουν προσωπικούς αστρολόγους τους οποίους συμβουλεύονται σχεδόν καθημερινά.

Η URANUS δεν αντικαθιστά τον επαγγελματία Αστρολόγο αφού η προσωπική επαφή με έναν γνώστη είναι αναντικατάστατη, αλλά χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς πληροφορία και την μοιράζεται με τους χρήστες της, μέσα από το ζωντανό σύστημα ανάλυσης που χρησιμοποεί. Αυτό την καθιστά ως την αμέσως επόμενη επιλογή από την προσωπική συνεύρεση με τον επαγγελματία αστρολόγο.

Και είναι πάντα διαθέσιμη στην τσέπη σου, στο κινητό σου.

Αστρολογική Επιρροή και Γνώση / Ένα κοινό μυστικό

Είναι γνωστό πως σημαντικοί άνθρωποι όπως κυβερνήτες χωρών και επιστήμονες, έχουν προσωπικούς αστρολόγους τους οποίους συμβουλεύονται σχεδόν καθημερινά.

Πολυγλωσσική Αστρολογική εφαρμογή σε iOS & Android

Πλήρως μεταφρασμένη σε Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά & Ελληνικά.

Astrology app in English
Astrology app in Spanish
Astrology app in Italian
Astrology app in Greek
Uranus: Astrology App